NRH fonden -Nack-, Rygg- & Hjärnskadefonden


NRH Fonden  – Nack-, Rygg- & Hjärnskadefonden vilken föreningens styrelse beslutar enhälligt vilket eller vilka ändamål som ska stödjas ekonomiskt, syftet att ge sökande ekonomiskt stöd ska generera ökad kunskapsspridning som kan gynna skadegruppen i sin helhet.

Ansökan till NRH Fonden görs via mejl: nrh.fonden@nackskada.se


Ge en gåva till förmån för Nack-, Rygg- och Hjärnskadades rätt till utredningar och diagnos efter trauma!


Insättning på NRH Fonden – 

Nack-, Rygg- och Hjärnskadadefonden via

Pg: 900 532-3

Bg: 900-5323 

Swish: 9005323 

NRHs informationsfolder (dragspelsvikt, med första sida ”Insättning på NRH Fonden – Nack-, Rygg- och Hjärnskadefonden via, Pg: 900 532-3, Bg: 900-5323,Swish: OBS! Nytt nummer 9005323" i foldern sammanfattas vårt syfte och målsättning.

Vi är tacksamma om du vill hjälpa till med spridning av information! Skriv ut ett 10-tal foldrar till offentliga miljöer ex. väntrum, besöksmottagningar etc. som finns i er direkta närhet. Utskrivna exemplar, ca 7 st av den svenska versionen och 3 av den engelska versionen, skall vara i färg, som inte färgar av sig. Ladda ner informationsfoldern i pdf. OBS! Informationstexten i foldern är skriven av: Dr Bo C. Bertilson, dr Gunilla Bring, dr Olle Bunketorp. Bild: Ron Tribell/Axis Arts. Formgivning: Personskadeföreningen NRH

NRH folder Svensk version  klicka här

NRH folder Engelsk version klicka här

_______________________________________________________________________  

Till minne av Tomas Alsbro

Tomas och valpen Håkan

Bakgrund till föreningsnamnet Nack, Rygg & Hjärnskadades rätt till utredning & diagnos efter trauma kommer från en sida som Tomas hade på Facebook.    

 

Bakgrund till föreningen 

 I Tomas Alsbros egen bakgrundsberättelse kan vi få ta del av det kämpande han genomled, efter att han blivit påkörd bakifrån och hade oturen att bli skadad för livet.

Citat "Jag vill göra det som står i min makt och förmåga, för att hjälpa andra  drabbade att slippa råka ut för de erfarenheter jag själv lärt, och att efter  bästa förmåga försöka att hjälpa dessa drabbade och deras familjer."  

Tomas kände att skriva i Whiplashinfo blev i särklass den bästa terapin för honom läs hela inledningstexten via http://whiplashinfo.se/bakgrund.htm

 

 

 

Om